注册“中塔塔罗网” 登录
中塔塔罗网 返回首页

TarotCirkel的个人空间 http://www.chinatarot.com/?291065 [收藏] [复制] [分享] [RSS]

日志

Between Light and Darkness - The Hanged Man

已有 4405 次阅读2015-3-17 22:46 |个人分类:Tarot Cirkel Blog

 Dansen tussen licht en duisternis

Dat ik wot ik opgehangen op de Windy Boom
Nachten Alle negen,
Gewond door een speer en Gegeven aan Oden,
mezelf om mezelf,
op de boom die,
van welke niemand weet wat Wortels van het stijgt.

Het offer van Odin (1895) door Lorenz Frølich

Het offer van Odin (1895) door Lorenz Frølich

 

Odin, de Noorse Machtige God, Al-Vader om de hele schepping, de goddelijke en menselijke.  in de hoofden van veel mensen vandaag de dag, de meest populaire beeld van Odin is dat van een God van Battle en van de Dood. ECHTER oudsher Ook was hij Indien niet meer gekoppeld aan kennis.

Onder zijn giften aan ons was de grootste van allemaal: de gave van het schrijven Net als de Egyptische god Thoth hij is dus ook de god van de magie ..

Om dit te bereiken, Odin zichzelf offerde zich zelf opknoping ondersteboven in de World Tree, de gigantische es Yggdrasil. Hij pakte de runen onder hem en het verkrijgen van hen dat hij viel uit de boom.

 

Zelf bevrijd van zijn Gekozen periode van beperking en beproevingen   die hij zag in die tijd, Zijn zoektocht naar kennis voortgezet. op zijn schouders neergestreken Twee Raven, Hugin ("Gedachte"), en Munin ("Memory"). De vogels cirkelden de Aarde elk dag, het zien van al, en dan 's nachts de raven gemeld aan Odin wat ze hadden geleerd. 

Smeltkroes 12 Tarot shemay

Japanse Tarot artista ou Shemay

 

De aardse beperking, is lijden en het verkrijgen van kennis tot uiting in de tarotkaart van de gehangene.

Zoeken naar beelden voor dit artikel vond ik een aantal prachtige tarotkaarten dat de boodschap van de Gehangene die ik wil delen met jullie te reflecteren.

Het is een kleine stap om dit verhaal aan te sluiten op het verhaal van de kruisiging en opstanding van Christus. Hij offerde zichzelf, leed, stierf, kwam zijn hemelse Vader en opgewekt. In een paar tarot dek Jezus wordt afgebeeld in de grote arcana XII als de gehangene.

hij opgehangen vrouw van de cornea-oedeem Tarot


De opgehangen vrouw van de cornea-oedeem Tarot
kunstenaar: John R. Dybowski
Uitgever: Adam McLean


 De cornea-oedeem Tarot is een kunst tarot vieren van de gotische levensstijl Het interpreteert het thema van de kaart af te sluiten donker worden opgehangen door de nek oplost, indien goed uitgevoerd, op een snelle dood Kijkend naar de kaart kun je je afvragen: ... Hoe ga ik om met de beproevingen die ik tegenkom in mijn leven?

In een heleboel andere opgehangen (wo) man Kaarten, de Image Weerspiegelt een gevoel van onderwerping, van bloot komen te Fate, van het loslaten. (S) Hij is in tussen twee werelden, de fysieke en mystieke werelden, Leven en Dood , ... In deze tijd van introspectie, is het nodig om een geloof, een wens, droom, hoop, geld, zelfs de tijd of het ego-zelf te (her) winnen (Spirituele) Vrijheid en de Gift van een nieuw perspectief te ontvangen Sacrifice (door middel van inversie).
 

Net als Odin we onze eigen runen, de verborgenheden van ons leven, onze magische potentieel kan vinden.

Ik bedank  Guido Gillabel van de Tarot Museum België  voor het helpen vinden van deze speciale kaarten. 

全部作者的其他最新日志

评论 (0 个评论)

facelist

您需要登录后才可以评论 登录 | 注册“中塔塔罗网”

返回顶部